Miss foot

20140731Als een prooi voor marketing kon ik het niet laten om de ”Tristar manicure and pedicure set” voor €4.99 mee te nemen. Ondanks dat ik online naar reviews had gezocht deze niet had kunnen vinden, zou, moest en wou ik het proberen. “Ik schrijf zelf wel de review”, dacht ik. Want wie wil er nou geen mooie (zomer)voeten!

Nou hier komt ie dan. De set geeft zichzelf drie sterren, bevindt zich in een mooi opberg doosje en komt met vijf tools. Als je er twee AA batterijen in stopt is die good to go.

En ja, dat is het op zich wel. Hij werkt. Verder heb je er geen bal aan. De ”tools” lijken er goed uit te zien. Maar de linker twee zijn stukjes plastic, overgoten met een grijs sausje. De middelste is voor je nagelriemen, maar die wil ik uit de buurt van mijn voeten houden. Hij draait wild rondjes, niet handig in de buurt van je nagelriemen.

Verder zijn de laatste twee rondjes leuk voor de show, maar ze doen allemaal niets voor je voeten. Als je een klein beetje druk uitoefent stopt hij al met draaien. En dan bedoel echt een heel, heel klein duwtje.

Tja, ik ging terug naar de winkel, zei dat het achterkantje losliet (was ook zo) en heb hem snel weer geruild en mijn geld terug gekregen. Ja, ik geef toe, ik had waarschijnlijk ook te hoge verwachtingen. Maar je hebt hier echt niets aan. Echt niet. Misschien nog een leuk cadeautje voor je kleine nichtje zodat ze schoonheidsspecialiste kan spelen! Haha. Maar ik blijf een prooi voor marketing, dus ik heb de Scholl Velvet Smooth elektrische voetvijl gekocht. Daar stonden gelukkig wel recensies van online. Later deze week mijn mening daarover!

Buy/Don’t buy

Ciao bella!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s