Sugar bomb sweet

Keer op keer als ik bij de Douglas was leidde mijn zintuigen mij naar de ‘I love…’ lijn toe. Ik ging pas weg als ik ze allemaal besnuffeld had en mijn top-3 had samengesteld. I love strawberries & milkshake eindigde altijd wel op nummer één of twee. Toen ik ik de hele lijn bij de Superdrug (ergens) in Groot Brittannië veel goedkoper tegenkwam kon ik het niet laten om de hele lijn te kopen. Dat had ik toen ook meteen gedaan. Maar ben ik er nog steeds zo tevreden over nu de douchegel bijna op is?

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Nee, eigenlijk niet. Ik ben blij dat ie aan het einde van zijn Latijn is. Volgens mij zit er naast aardbei en milkshake nog tientallen suikerspinnen, cup cakes, taarten en een kilo suiker in. In het begin vond ik lekker. Alleen ging het gevoel van douchen met een cup cake overheersen. De douchepuff leek gesmolten te zijn door al het suiker.

De hele lijn bestaat uit een  douchegel, body scrub, body butter en een glossy lip balm. En met super teksten als deze ”Fall in love again; there’s something about the super smoothness of my thick creamy aroma, united with a burst of fresh strawberries, that leaves your senses elated and your tastebuds-a-tingling!” ben ik snel verkocht!

a little bit of me + a whole lot of you = one super duper smile!

De combinatie van de scrub en douchegel ging nog wel, de meeste geuren worden door het water toch weer weggespoeld. Maar toen ik één keer de body butter na het douchen gebruikte leverde dat geen goede ervaring op. Nee, ik werd er kotsmisselijk van en ging serieus bijna over mijn nek. Dit was de volgende ochtend nog niet verdwenen helaas. De body butter heb ik na dat ‘incident’ ook niet meer gebruikt. De lip butter moet ik nog gaan gebruiken maar ik denk dat ik de zoete geur wel kan waarderen op mijn lippen. Mijn advies: laat de body butter voor wat hij is, de body scrub en douchegel zijn een prima combinatie maar gebruik het niet te lang achter elkaar. Thuis staat nog één ‘I love Raspberry & Blackberry’ douchegel op mij te wachten. Ik ben benieuwd of mijn mening hierover ook gaat veranderen. En helaas ben ik opnieuw verkocht geraakt aan nieuwe smaken van de ‘I love…’ lijn toen ik de prijzen opzocht. Come to mommy ‘Vanilla & ice cream and Peaches & cream’. Zucht. Arrivederci!

Bath- & Showercream Showergel
€ 6,95 / 500 ml
Exfoliating Shower Smoothie Bodyscrub
€ 6,95 / 200 ml
Body Butter Bodycrème
€ 6,95 / 200 ml
Lippenverzorging
€ 3,95 / 15 ml
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s